Nieuws & Media . 9 Overall 9 RUNwayRUN 10 november

RUNwayRUN 10 november

Vorig jaar werd de eerste RUNwayRUN op de verlengde start- en landingsbaan van Lelystad Airport georganiseerd. ‘Eenmalig’, aldus Arie Duiker van Lelystad Airport. Inmiddels is de luchthaven in samenwerking met Atletiekvereniging Spirit in Lelystad volop bezig met de voorbereiding van de tweede RUNwayRUN op zaterdag 10 november 2018.

Vorig jaar was de RUNwayRUN een enorm succes met veel enthousiaste lopers voor de 5 of 10 kilometer loop. Hoewel het een eenmalig event was, heeft de luchthaven ook dit jaar weer besloten om de start- en landingsbaan beschikbaar te stellen voor het hardloopevent. Ook deze keer is de animo groot, inmiddels hebben al 450 mensen – jong en oud – zich ingeschreven. Reden voor de organisatie om het event nog een keer te organiseren én het aantal inschrijvingen te verruimen naar 600.

Inschrijven
Met de verdubbeling van het maximaal aantal deelnemers van 300 naar 600, is het nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de hardloopwedstrijd. Er zijn twee afstanden mogelijk; 5 of 10 kilometer voor iedereen vanaf 12 jaar. Speciaal voor de kleine fanatiekelingen kunnen kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 15 jaar zich inschrijven voor de KIDSRUN van 1 kilometer. Voor de 5 en 10 kilometer bedraagt het inschrijfgeld bij voorinschrijving € 5,- en op de dag zelf € 7,50. Deelname aan de KIDSRUN bedraagt € 2,- bij voorinschrijving en € 3,- op de dag zelf. Voorinschrijven voor de RUNwayRUN kan nog tot 8 november via: www.inschrijven.nl.