Nieuws & Media . 9 Uncategorized 9 RUNwayRUN By Night – 26 oktober 2019

RUNwayRUN By Night – 26 oktober 2019

Een bijzonder evenement voor recreatieve en gevorderde lopers

Het is voor de derde keer dat de RUNwayRUN op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport wordt georganiseerd. ‘We maken er dit jaar een spektakel van’, zegt mede-organisator Fred Wilcke van Atletiekvereniging Spirit in Lelystad, ‘We gaan ’s avonds lopen waarbij de nieuwe baanverlichting van de luchthaven voor het eerst in gebruik wordt genomen. Speciaal voor ons. Daar wil je bij zijn’.

De voorgaande edities van de RUNwayRUN waren een groot succes met honderden enthousiaste deelnemers. De editie van 2019 belooft een speciale gebeurtenis voor de lopers te worden; de mogelijkheid om ’s avonds te rennen op een verlichte start- en landingsbaan van een operationele luchthaven. Na de introductie van de KIDS Run vorige jaar, is er ook dit jaar een loop van 1 kilometer voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar. Voor volwassenen is er de keuze uit 5 of 10 kilometer.

Tijdens voorinschrijvingen hebben 400 lopers zich aangemeld en dat betekent dat er voor deze speciale editie van de RUNwayRUN by Night nog ruimte is voor 300 overige deelnemers.

Inschrijven
Voorinschrijven kan tot aanstaande zondag 20 oktober en volgt het first-come-first-serve principe. Voor de deelnemers aan de KIDS Run bedraagt het inschrijfgeld € 5,00 en voor deelnemers aan de 5 en 10 kilometer Run € 10,00. Aanmelden op de dag zelf kan ook mits er nog ruimte is en dan bedraag het inschrijfgeld respectievelijk € 7,50 voor de KIDS Run en € 15,00 voor de 5 en 10 kilometer. Kies dus voor inschrijven via www.inschrijven.nl.

De RUNwayRUN kidsrun begint 19:00, de adultrun begint om 19.30. Zien we je daar?

14 Oktober, 2019