Nieuws & Media . 9 Overall 9 Infomarkt Lelystad Airport 29 oktober

Infomarkt Lelystad Airport 29 oktober

Informatiemarkt vertelt alles wat u wilt weten over Lelystad Airport

Vanaf april 2018 vertrekken de eerste passagiersvluchten vanaf een vernieuwd en uitgebreid Lelystad Airport. Om dat mogelijk te maken is de bouw begonnen. Meer weten? Kom dan op zaterdag 29 oktober van 13.00-17.00 uur naar de naar de informatiemarkt in het Aviodrome.

Wat betekent de ontwikkeling van de luchthaven? Welke wegwerkzaamheden starten de komende jaren? Hoe zit het met werkgelegenheid? Allemaal onderwerpen waar u op 29 oktober informatie over krijgt. De markt wordt georganiseerd door Lelystad Airport, Provincie Flevoland en Gemeente Lelystad in samenwerking met tal van partijen die allemaal betrokken zijn bij de uitbreiding van Lelystad Airport.

Laat u informeren

Op de informatiemarkt vindt u informatie over hoe de luchthaven straks met de auto en per openbaar vervoer bereikbaar is. Bedrijven en opleidingen vertellen u over welke banen zij verwachten en welke opleiding- en stagemogelijkheden er zijn.

Natuurlijk is er uitgebreide informatie over de bouwwerkzaamheden van de verlenging van de start- en landingsbaan, de bouw van de terminal tot aan het aanbrengen van baanverlichting en de aanleg parkeerterreinen. Ook kunt u informatie krijgen over geluidsmetingen en over nieuwe initiatieven die het gevolg zijn van de komst van de nieuwe luchthaven zoals ‘Boer Kok’ en ‘De Lelystadse Boer’.

Bustour en in gesprek met

Altijd al eens achter de schermen willen kijken? Ga dan mee met de speciale bustour en maak kennis met een kant van de luchthaven die u als bezoeker normaliter niet ziet.

Gedurende de informatiemarkt is er gelegenheid om met bestuurders over de luchthavenontwikkeling van gedachten te wisselen. U kunt in gesprek gaan met gedeputeerde Jaap Lodders van Flevoland, de Lelystadse wethouder Jop Fackeldey en met luchthavendirecteur Erik Lagerweij.

Bezoek ook het Aviodrome

Wie van de gelegenheid gebruik wil maken om een bezoek aan de informatiemarkt te combineren met een bezoek aan het Aviodrome, kan dat op zaterdag 29 oktober doen. Op vertoon van de advertentie die deze en volgende week over de informatiemarkt in de Flevolandse huis-aan-huis bladen verschijnt, kunt u na uw bezoek aan de infomarkt gratis het luchtvaartthemapark binnen.

Informatie

Luchthaven Lelystad, Provincie Flevoland en gemeente Lelystad heten iedereen van harte welkom op de informatiemarkt. Meer informatie over de informatiemarkt van 29 oktober en over de luchthavenontwikkeling vindt u op de website www.uitbreidinglelystadairport.nl.