Ontmoet ons team

Lelystad Airport, ruim 50 jaar open!

Home Over ons Ontmoet ons team

Lelystad Airport, een luchthaven in bedrijf

Lelystad Airport speelt al ruim 50 jaar een centrale rol in de luchtvaartbranche.

 

Als drukste General Aviation-luchthaven van Nederland faciliteren we vandaag de dag circa 80.000 vliegbewegingen per jaar.

Als je een bezoek brengt aan de luchthaven zal je zien dat er op drukke dagen tussen de 350-450 vliegtuigbewegingen zijn, en er iedere dag veel mensen hun weg vinden naar een van de vijfenveertig bedrijven op de luchthaven.

Het Management Team (MT) van Lelystad Airport is verantwoordelijk voor het besturen van de luchthaven. Het MT wordt ondersteund door een veelzijdig team van gewaardeerde collega’s. Maak kennis met het team die samen de toekomst van Lelystad Airport vormgeeft.

2024-2-Management-Team-Lelystad-Airport

Management Team

Het Management Team (MT) van Lelystad Airport is verantwoordelijk voor het besturen van de luchthaven.
Lelystad-Airport-Jan Eerkens

Management

CEO Jan Eerkens: Lelystad Airport speelt al 50 jaar een centrale rol in de luchtvaartbranche.

Lelystad-Airport-Jelle Moerkerken

Brandweer

Bevelvoerder Jelle: Bevelvoerder brandweer en sinds juni 2019 vanuit Schiphol gedetacheerd op Lelystad Airport. Ons team bestaat uit 18 brandweermannen.

Lelystad-Airport-Nicky

Operations

Supervisor Operations Nicky:Lelystad Airport is de drukste General Aviation-luchthaven van Nederland! Met goed weer hebben we tussen de 350-450 vliegbewegingen per dag.

Lelystad-Airport-Nicky

Marketing Communicatie

Medewerker marketing & communicatie Kim: In 2023 heb ik diverse evenementen georganiseerd voor de viering van ons 50-jarig jubileum.