Ontmoet ons team

Lelystad Airport, ruim 50 jaar open!

Home Over ons CEO

Luchtvaart is van ons allemaal. En dat maakt het ook zo mooi om bij Lelystad Airport te werken. Sinds 2006 werk ik voor de Royal Schiphol Group en ik heb daarin brede ervaringen opgedaan op zowel het commerciële vlak als op luchthavens zelf. Lelystad Airport is een prachtige werkomgeving en ik ben trots op onze luchthaven en het potentieel hiervan.

Mijn persoonlijke missie voor Lelystad Airport is om samen met alle stakeholders, directe omwonenden en collega’s de politieke besluitvorming rondom de opening te bewerkstelligen. Daarnaast wil ik mij inzetten voor het veilig en compliant houden van de huidige General Aviation operatie.

Als ik niet met luchtvaart bezig ben, dan ga ik graag naar Zwitserland om heerlijk te skiën/wandelen. Dat is mijn favoriete vakantiebestemming. Daarnaast hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn gezin.

Wil je meer weten over de ontwikkeling van Lelystad Airport? Klik dan hier.

Lelystad-Airport-Jan Eerkens

Management Team

Het Management Team (MT) van Lelystad Airport is verantwoordelijk voor het besturen van de luchthaven.
Lelystad-Airport-Jan Eerkens

CEO

Jan Eerkens: Luchtvaart is van ons allemaal. En dat maakt het ook zo mooi om bij Lelystad Airport te werken.

Lelystad-Airport-Jelle Moerkerken

Brandweer

Bevelvoerder Jelle: Bevelvoerder brandweer en sinds juni 2019 vanuit Schiphol gedetacheerd op Lelystad Airport. Ons team bestaat uit 18 brandweermannen.

Lelystad-Airport-Nicky

Operations

Supervisor Operations Nicky: Lelystad Airport is de drukste General Aviation-luchthaven van Nederland! Met goed weer hebben we tussen de 350-450 vliegtuigbewegingen per dag.

Lelystad-Airport-Nicky

Marketing Communicatie

Medewerker marketing & communicatie Kim: In 2023 heb ik diverse evenementen georganiseerd voor de viering van ons 50-jarig jubileum.