LARSA

LARSA op Lelystad Airport

LARSA (Lelystad Airport Runway Scheduling App) is speciaal ontwikkeld voor piloten die gebruik maken van Lelystad Airport. We stellen piloten in de gelegenheid om zelf het ideale moment te kiezen om te vertrekken en te landen op onze luchthaven. Met LARSA kunt u overal, op ieder moment van de dag, eenvoudig uw vlucht plannen en ziet u direct of het druk is op de luchthaven. Heeft u geen zin om te wachten, dan kiest u eenvoudig een ander moment om te vertrekken of te landen op Lelystad Airport.

Hoe gebruik ik LARSA

LARSA is voor iedereen beschikbaar via de internetbrowser van Google Chrome en Firefox. Op 7 november is een werkgroep van vliegscholen en vliegclubs gestart met het testen van LARSA op onze luchthaven. Na een week uitvoerig testen hebben we alle feedback verwerkt in het nieuwe platform. Direct naar LARSA? Via larsa.lelystadairport.nl heeft u via uw internetbrowser overal toegang tot het platform.

LARSA app

Zodra de LARSA app beschikbaar is in de App Stores van Android en Apple, kunnen we u daar een bericht over sturen. Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan kunt u dit eenvoudig doen via onderstaande aanmeldfunctie.

Ontvang als eerste een notificatie door u aan te melden voor de nieuwsbrief over Lelystad Airport:

 

We wijzen u op onze Privacy statement.

Terug