Nieuws & Media . 9 Algemeen 9 JINC ‘Baas van Morgen’

JINC ‘Baas van Morgen’

Voor één dag de baas zijn van Lelystad Airport

Jesse mocht vorige week voor één dag de baas zijn van Lelystad Airport. De Baas Van Morgen, een initiatief georganiseerd door JINC Nederland.

Jesse nam de plek in van onze manager Strategie & Beleid, Nelleke van Bezooijen. Jesse heeft alle aspecten van een luchthaven van dichtbij meegemaakt.

Zo nam David Foppen Jesse mee naar de passagiersterminal. Daar legde hij wat uit over zijn werkzaamheden rondom veiligheid van het vliegveld. ‘Hoe gaaf om te horen dat Jesses ambitie is om bij de Koninklijke Marechaussee te gaan werken binnen de Hoog Risico Beveiliging. Toevallig wilde ik precies hetzelfde op die leeftijd en nu werk ik hier. Na de kennismaking en de rondleiding heb ik Jesse mijn visitekaartje gegeven en als speciale herinnering twee patches van de KMar. Deze jongen komt er wel’, aldus David.

 

Lelystad Airport is trotse partner van JINC.
Met mooie projecten als Baas Van Morgen zet JINC zich in voor een betere toekomst voor jongeren. Geen betere manier om kinderen te inspireren en het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. 
JINC Baas Van Morgen biedt die kans landelijk aan honderden kinderen.