Nieuws & Media . 9 Ervaringen op Lelystad Airport 9 Vliegen op niveau: een kijkje achter de schermen bij Wings over Holland

Vliegen op niveau: een kijkje achter de schermen bij Wings over Holland

Er zijn circa 45 prachtige bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein van Lelystad Airport, en het is hoog tijd om deze bedrijven beter te leren kennen!

Tijdens ons bezoek aan Wings over Holland ontdekten wij een veelzijdig bedrijf met uitgebreide mogelijkheden voor vliegopleidingen en trainingen. Of je nu droomt van het behalen van een vliegbrevet of een vliegtuig wilt huren, Wings over Holland biedt het allemaal.

Wat uniek is bij Wings over Holland is het leren vliegen met aerobatic vliegtuigen. Maar ook de mogelijkheid om de vliegopleiding modulair te volgen. Dit houdt in dat je op ieder gewenst moment bepaalde delen uit de opleiding kan volgen en dus ook financieel in delen de opleiding kan voldoen.

Wings over Holland biedt niet alleen vliegopleidingen aan, maar is ook importeur van Diamond vliegtuigen. Dit betekent dat ze hoogwaardige vliegtuigen van het merk Diamond leveren en onderhouden en mogelijkheden bieden voor trainingen en ervaring met deze specifieke vliegtuigen.

Rogier, onze gastheer bij Wings over Holland, is een expert die paraat stond om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. Zijn kennis en passie voor de luchtvaart droegen bij aan de positieve ervaring van ons bezoek. Kortom, Wings over Holland is een toegewijde partner voor zowel gepassioneerde privévliegers als beroepsvliegers. De flexibiliteit in opleidingen, de diversiteit aan vliegmogelijkheden en de betrokkenheid van het team maken het een aantrekkelijke bestemming voor wie zijn luchtvaartavontuur wil vormgeven.

 

   

Foto’s: Rogier van Wings over Holland, Christel en Richard van Lelystad Airport.

 

Benieuwd naar welke bedrijven allemaal zijn gevestigd op het bedrijventerrein van de luchthaven? Op de website van Lelystad Airport vind je een handige bedrijvengids.

 

28 februari 2024.