Safety

Lelystad Airport heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. We zetten ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat iedereen veilig gebruik kan maken van onze luchthaven. Ons doel daarbij is nul incidenten of ongevallen. Elke dag.

Om dit doel te kunnen behalen streven we naar een open cultuur waarin iedereen zich vrij voelt om voorvallen en afwijkingen van de procedures en onveilige situaties te melden. We willen u als gebruiker betrekken in dit proces. Voor het melden van bovengenoemde situaties kunt u gebruik maken van het formulier onderaan de pagina.

Laatste Safety nieuws

Runway en taxiway incursions voorkomen

Net als op andere luchthavens worden er op Lelystad Airport met enige regelmaat runway incursions en taxiway incursions begaan. Vanwege de veiligheidsrisico’s die dit met zich meebrengt heeft Lelystad Airport, samen met de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en de lokale gebruikers, besloten hier extra aandacht aan te besteden.

Wij willen u vragen het animatiefilmpje zo breed mogelijk bekend te stellen onder de eigen huurders, clubleden en individuele vliegers, om zo gezamenlijk de veiligheid op Lelystad Airport verder te verbeteren.

Eerdere safety-berichten

Nieuwsbrief Lelystad Airport Safety

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van veiligheid op en rondom Lelystad Airport? Elk kwartaal versturen wij de 'Safety Nieuwsbrief' en wij voegen u graag toe aan onze maillijst.Melding Onveilige Situaties

Indien u een onveilige situatie op de luchthaven wilt melden, dan kunt u gebruik maken van onderstaand online formulier of stuurt u een e-mail naar safety@lelystad-airport.nl.

Naam*
Plaats
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Uw melding*
 
 

Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, zie het Privacy Statement.

Terug