Warning [2]: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Error in bestand /home/lelystadai/domains/lelystadairport.nl/public_html/modules/webshop/classes/MerchantFactory.php op regel 49
Warning [2]: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Error in bestand /home/lelystadai/domains/lelystadairport.nl/public_html/modules/webshop/webshop.functions.php op regel 1664
Operational info - Lelystad Airport

Operational info

Laadfaciliteiten voor de Pipistrel Velis Electro op Lelystad Airport

In samenwerking met het Platform Duurzaam Vliegen beschikt Lelystad Airport sinds 3 september 2021 over een lader voor de Pipistrel Velis Electro.

Voor het gebruik van deze lader zullen geen verbruikskosten in rekening worden gebracht. Wel geldt de normale havengeldregeling.

Gebruikers van de Pipistrel Velis Electro worden verzocht om voor hun vlucht contact op te nemen met operations@lelystadairport.nl om het gebruik van de lader af te stemmen.

Aanpassing tijdsblok IFR dienstverlening

Per 13 september 2021 is de IFR dienstverlening op Lelystad Airport gewijzigd. IFR dienstverlening is vanaf dan beschikbaar op werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) tussen 09.00 - 17.00 lt.

  • Alle IFR vluchten PPR.
  • Het PPR verzoek minimaal 24 HR prior verzenden aan:  operations@lelystadairport.nl.
  • Voor meer informatie kunt u bellen met 088 - 6009 791

AVGAS UL91 permanent niet beschikbaar

AVGAS UL91 is niet langer beschikbaar op Lelystad Airport. AVGAS 100LL en JET A1 zijn normaal beschikbaar via fuel station Delta.

Terug