Luchtvaart-Themapark Aviodrome

Beleef een dag luchtvaart in het themapark Aviodrome op Lelystad Airport.

In het binnenmuseum ziet u de geschiedenis van de luchtvaart. De tijdmachine brengt u terug naar de begindagen dat pioniers voor het eerst op motorkracht het luchtruim kozen. U ziet de beroemde vliegtuigen van Fokker en Koolhoven en ervaart hoe het was om passagier te zijn op een vlucht naar Indië.

In het filmtheater kunt op Nederlands grootste vlakbeeldscherm films zien over de spectaculaire projecten die Aviodrome de afgelopen jaren heeft volbracht zoals de overtocht van de Constellation.

In het buitenmuseum kunt u het vliegen ervaren in de flightsimulator, de sfeer proeven in het oude stationsgebouw Schiphol 1928, Nederlandse grootste replica. In de T2-hangaar staan beroemde vliegtuigen voor u opgesteld zoals De Uiver en De Neptune. Bekijk ook zeker de Boeing 747 waar u niet alleen onderdoor kunt lopen maar ook in de cockpit en cabine kunt kijken.

Aviodrome is een prima gelegenheid voor een bedrijfsbijeenkomst. Er zijn voor u speciale congresfaciliteiten en horecafaciliteiten. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de website van het Aviodrome, klik hier.

Evenementenkalender 2016

Dag

Datum

Evenement

zaterdag

26 maart

Luchtvaartbeurs

zaterdag

25 juni

Modelbouwbeurs

zaterdag

20 augustus

Fly In, Rescue Heroes

zondag

21 augustus

Fly In, Rescue Heroes

zaterdag

5 november

Flight Simulator Weekend

zondag

6 november

Flight Simulator Weekend

Terug