Nieuws & Media . 9 Algemeen 9 Maatregelen rondom het Coronavirus

Maatregelen rondom het Coronavirus

Graag informeren wij u hoe Lelystad Airport met de maatregelen rondom het Coronavirus omgaat.

RIVM richtlijnen

Lelystad Airport hanteert de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. Dat betekent dat wij het thuiswerken van onze medewerkers stimuleren en dat bijeenkomsten geannuleerd worden indien deze niet strikt noodzakelijk zijn voor bedrijfskritische processen. Ook schudden wij geen handen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. We adviseren bezoekers en collega’s om hygiënemaatregelen in acht te nemen zoals het regelmatig wassen van de handen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en het gebruiken van papieren zakdoekjes. Wij adviseren u voor de meest actuele informatie de website van het RIVM te bezoeken.

Wat betekent dit voor u?

Wij verwachten dat u de richtlijnen van de RIVM ook volgt wanneer u een bezoek brengt aan Lelystad Airport. Bijeenkomsten worden geannuleerd. Heeft u een afspraak staan met één van de medewerkers van Lelystad Airport, dan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak telefonisch plaats te laten vinden.

Openingstijden

Samen met Luchtverkeersleiding Nederland heeft Lelystad Airport besloten dat per donderdag 14 mei de reguliere openingstijden van 07.00 – 22.00 uur (lokale tijd) gehanteerd kunnen worden.  Per donderdag 14 mei zal Lelystad Airport weer standaard brandweer categorie 5 zijn.