Parkeren

Lelystad Airport beschikt over twee grote verharde parkeerterreinen waarop betaald parkeren geldt. Daarnaast zijn er een aantal parkeerplaatsen met een laadpaal op de luchthaven, klik hier voor de exacte locaties.

Parkeerterrein P1

Parkeerterrein P1 ligt recht tegenover het luchthavengebouw en biedt plaats aan 150 auto's. Afrekenen voor dit parkeerterrein kunt u aan de balie in het luchthavengebouw. Regelmatige gebruikers kunnen bij Lelystad Airport een abonnement of opwaardeerkaart kopen. Bedrijven kunnen voor hun klanten vooraf uitrijkaarten kopen.

Parkeerterrein P2

Parkeerterrein P2 ligt recht tegenover het Nationaal Luchtvaartthemapark Aviodrome en biedt plaats voor 500 auto's. Afrekenen voor dit parkeerterrein kunt u aan de balie van de Aviodrome.

Evenementenparkeerterreinen

Voor evenementen op het luchthaventerrein zijn op diverse plaatsen op het luchthaventerrein terreinen beschikbaar die plaats bieden aan vele duizenden auto's.

Parkeren bedrijven

De meeste bedrijven die op Lelystad Airport gevestigd zijn beschikken over eigen parkeerplaatsen voor hun gebouw. Deze zijn uitsluitend bestemd voor klanten en werknemers van de bedrijven.

Parkeerbeleid

Op Lelystad Airport geldt een parkeerbeleid waarbij bekeuringen worden gegeven voor verkeerd geparkeerde auto's en deze kunnen worden weggesleept.

Voor alle informatie over parkeren kunt u terecht bij de afdeling commerciële zaken van Lelystad Airport op tel. 0320-284773.

Terug