Parkeren

Lelystad Airport beschikt over twee grote verharde parkeerterreinen waarop betaald parkeren geldt. Daarnaast zijn er een aantal parkeerplaatsen met een laadpaal op de luchthaven

Parkeerterrein P1

Parkeerterrein P1 ligt recht tegenover het luchthavengebouw en biedt plaats aan 150 auto's. Afrekenen voor dit parkeerterrein kunt u bij de automaat tegenover de terminal.
Abonnementhouders kunnen op basis van hun kenteken in- en uitrijden.

Parkeerterrein P2

Parkeerterrein P2 ligt recht tegenover het Nationaal Luchtvaartthemapark Aviodrome en biedt plaats voor 500 auto's. Afrekenen voor dit parkeerterrein kunt u bij de betaalautomaten achter de slagbomen van dit parkeerterrein.

Parkeren bedrijven

De meeste bedrijven die op Lelystad Airport gevestigd zijn beschikken over eigen parkeerplaatsen voor hun gebouw. Deze zijn uitsluitend bestemd voor klanten en werknemers van de bedrijven.

Parkeerbeleid

Op Lelystad Airport geldt een parkeerbeleid waarbij bekeuringen worden gegeven voor verkeerd geparkeerde auto's en deze kunnen worden weggesleept.

Privacy

Lelystad Airport hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy. In de privacy statement leggen we uit hoe we omgaan met de persoonsgegevens die we verwerken bij het verlenen van parkeerdiensten.

Terug