Maatregelen rondom het Coronavirus

1 April, 2020 12:32

Graag informeren wij u hoe Lelystad Airport met de maatregelen rondom het Coronavirus omgaat.

RIVM richtlijnen

Lelystad Airport hanteert de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. Dat betekent dat wij het thuiswerken van onze medewerkers stimuleren en dat bijeenkomsten geannuleerd worden indien deze niet strikt noodzakelijk zijn voor bedrijfskritische processen. Ook schudden wij geen handen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. We adviseren bezoekers en collega's om hygiënemaatregelen in acht te nemen zoals het regelmatig wassen van de handen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en het gebruiken van papieren zakdoekjes. Wij adviseren u voor de meest actuele informatie de website van het RIVM te bezoeken.

Wat betekent dit voor u?

Wij verwachten dat u de richtlijnen van de RIVM ook volgt wanneer u een bezoek brengt aan Lelystad Airport. Bijeenkomsten worden geannuleerd. Heeft u een afspraak staan met één van de medewerkers van Lelystad Airport, dan wordt er contact met u opgenomen om de afspraak telefonisch plaats te laten vinden.

Openingstijden

Als gevolg van het Coronavirus hanteert Lelystad Airport aangepaste openingstijden. Na de aanpassingen van 17 maart zullen wij de openingstijden opnieuw aanpassen. Vanaf 2 april is het vliegveld geopend van 09.00 tot 17.00 uur (lokale tijd). Met deze maatregel hopen we de komende periode een stabiele operatie te draaien. Indien er aanvullende maatregelen nodig zijn, zullen wij u uiteraard ook hierover informeren. Vooralsnog is deze maatregel tot 28 april 2020 van kracht. Onze collega’s van de Operationele Dienst zijn dagelijks van 09.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0320 – 284 791

Terug