Gewijzigde openingstijden Lelystad Airport

21 December, 2021 08:00

Het onderstaande bericht is niet meer van toepassing.

In samenwerking met Luchtverkeersleiding Nederland zal Lelystad Airport, met ingang vanaf 21 december, dagelijks geopend zijn van 08.00 tot 17.00 uur. De beperking van de openingstijden is noodzakelijk om de dagelijkse operatie zoveel mogelijk te garanderen en om het aantal contactmomenten op de luchthaven te beperken.

RIVM richtlijnen
Lelystad Airport hanteert de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. Dat betekent dat wij het thuiswerken van onze medewerkers stimuleren en dat bijeenkomsten geannuleerd worden indien deze niet strikt noodzakelijk zijn voor bedrijfskritische processen. Ook schudden wij geen handen om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. We adviseren bezoekers en collega's om hygiënemaatregelen in acht te nemen zoals het regelmatig wassen van de handen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog en het gebruiken van papieren zakdoekjes. Wij adviseren u voor de meest actuele informatie de website van het RIVM te bezoeken.

Wat betekent dit voor u?
De General Aviation Terminal blijft gesloten voor bezoekers en is alleen toegankelijk voor flight crews en passagiers, die noodzakelijke doorgang willen voor vertrekkende of binnenkomende vluchten.
Wij verwachten dat u de richtlijnen van de RIVM volgt wanneer u een bezoek brengt aan Lelystad Airport.

Terug