Badge center

Veiligheid is van groot belang op Lelystad Airport. Een ieder die de luchthaven bezoekt zal dit merken. Om de veiligheid voor passagiers, medewerkers en andere te waarborgen zijn er een aantal veiligheidsmaatregelen van kracht. Bij het betreden van beveiligde gebieden worden passagiers en hun bagage gecontroleerd op verboden voorwerpen, bij het bevoorraden van winkels worden de voorraden gecontroleerd en ook medewerkers van de luchthaven worden gecontroleerd voordat zij een beveiligd gebied mogen betreden.

Werknemers die op Lelystad Airport willen werken dienen een luchthavenidentiteitskaart aan te vragen. Voor het aanvragen van een luchthavenidentiteitskaart dient u in het bezit te zijn van een VOG of VGB. Naast een VOG of VGB is het nodig dat u een test succesvol aflegt voordat u de luchthavenidentiteitskaart in ontvangst kunt nemen. Welke test u dient te maken is afhankelijk van welke autorisatie uw werkgever voor u aangevraagd heeft. Om u zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de test kunt u de lesstof via e-learning doornemen en het PDF ‘Zakboek Safety & Security’.

Registratie Bedrijf:
Voordat een werkgever passen aan kan vragen voor zijn werknemers dient het bedrijf geregistreerd te zijn bij Lelystad Airport.

Aanvragen luchthavenidentiteitskaart voor werkgevers:

Bent u geen werkgever maar heeft u wel een stallingsplaats in eigendom en een Lelystad Airport pas nodig? Vul dan bij werkgever ‘Lelystad Airport’ in. Wij zetten dan voor u de VOG aanvraag in behandeling.

Aanvraag veiligheidsonderzoek:

Voor werknemers:

Overige:

Personen die met hun voertuig toegang willen krijgen tot airside dienen voor hun voertuig een ‘Lelystad Airportpas voertuigen’ aan te vragen. Let op: Dit is alleen mogelijk voor personen die toegang hebben tot een van de 8 zone’s in het Zuiderlijk Areaal.

Openingstijden en vragen

Voor het ophalen van een pas werken wij op afspraak. Na het indienen van een pasaanvraag ontvangt u een e-mail met instructies.

Openingstijden Badge Center: In verband met het Corona virus is het niet mogelijk het Badge Center te bezoeken. Wij blijven bereikbaar via e-mail.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Badge Center via toegangszaken@lelystad-airport.nl.

Terug